Festguide

Cool drinks & Event hjælper dig med at planlægge din næste fest eller arrangement, uanset om du skal holde en privat fødselsdag, konfirmation eller julefrokost eller et firmaarrangement.

Vi ved at en fest ikke kan gøres om, derfor gør vi altid vores bedste for at du og dine gæster får den bedste oplevelse!

Vi giver dig 10 tips til, hvordan du kan holde fest uden at springe budgettet:

Start i god tid:

Jo tidligere du er ude, des flere penge er der at spare, når du skal holde fest.

På den måde kan du holde øje med tilbud og rabatter rundt omkring. – Du bliver overrasket over, hvor meget der er at spare, når du har god tid til at planlægge festen.

Indbydelser:

Den digitale udvikling og specielt Facebook har banet vejen for, at du kan sende invitationer til din fest ud, ganske gratis J Opret en begivenhed på Facebook og invitér alle dem, du gerne vil have med til festen J
Og skulle du ikke have Farmor Ghita på din venneliste, så grib knoglen og overlevér indbydelsen direkte på telefonen – Din gamle farmor vil helt sikkert blive glad for dit (sikkert lidt for sjældne) opkald J

Selskabslokaler:

Nu er vi lidt tilbage til det her med at være tidligt ude ….

Der er ikke så meget rabat at hente på selskabslokaler ligegyldigt, hvor tidligt du er ude, men en ting er sikkert: De bedste og billigste lokaler, er som regel dem, der bliver booket først.

Hvis du er ude og bestille lokale i god tid, er der derfor større sandsynlighed for, at disse lokaler ikke er booket på forhånd.

Den gode stemning:

Det er faktisk overraskende, hvor lidt der skal til for at skabe en fed stemning i et rum. Belysning og lyssætning kan være med til at skabe en fantastisk stemning ligegyldigt om du holder festen derhjemme i stuen eller i et stort.

– Lidt dæmpet lys og stearinlys kan hygge helt vildt J

Men skal det være lidt anderledes, anbefaler vi vores LED lys. Det har en MASSE forskellige funktioner og farver. Det er ikke dyrt at leje, og du er garanteret en helt speciel stemning, uanset hvor festen holdes.

Musik:

Ingen fest uden musik – PUNKTUM!
Når du skal vælge musik til din fest, er det vigtigt at der er noget for alle dine gæster
– og for alle aldersgrupper.

Lav din egen playliste med en blanding af nyt og gammelt, men sørg for at have et godt anlæg som kan spille op til dans på de sene aftentimer.

Vi står altid parat til at rådgive dig om, hvilke musikanlæg, der passer bedst til din fest og det rum som festen og dansen foregår i.

Discolys:

Når nu vi alligevel er ved musikken, dansen og festen, kan vi lige give et hint om, at vi også har en masse muligheder for discolys til festen …. Vi behøver ikke sige mere, for  du ved det godt – det er bare sjovere at danse på et dansegulv med et fedt lysshow.

Underholdning:

En anden ting, der er (næsten) lige så vigtig, er helt klart underholdningen.
Der findes et hav af forskellige selskabslege, quizzer og konkurrencer som du kan finde online.

Men når man skal planlægge underholdning til sin fest, er det rigtig vigtigt at tænke på, hvem dine gæster er, hvor gamle de er osv. osv.

Skal du f.eks. holde en konfirmation, hvor der er en masse børn og unge mennesker, kunne det være en god idé, at lege bordfodbold eller airhockey til at underholde mellem taler og al den dejlige mad.

Det er faktisk billigere end du tror – og så er der ro i lejeren 😉

Mad:

Uden mad og drikke dur helten absolut ikke! J
Det kommer nok ikke bag på nogen, hvis jeg siger, at de fleste af dine gæster prioriterer din lækre mad og kolde drikke MEGET højt, når de kommer og fejrer dig J

En tre-retters menu kan være dyr post på festbudgettet, hvis du skal ud og investere i en kok udefra. Du kan med fordel bestille en buffet eller lave nogen af retterne selv for at spare lidt J En hjemmelavet kage som supplement er altid skøn og det koster ikke mere end et par 100 kr. at lave den.

Drikkevarer:

Når vi kommer til drikkevarerne er der bare ikke noget værre end, at få en halvlunken bajer til sommerfesten i haven… Og rigeligt med væske ER vigtigt ….

Vi har fadølsanlæg som du kan leje billigt – så er du og dine gæster garanteret rigeligt med kolde fadøl J

Det kan også være en god idé at leje kølere for at sikre kolde drikkevarer under hele arrangementet – Vores kan rumme op til 7 rammer sodavand/øl/blomstervand/andet …

Vi har også sluchice maskiner med mange lækre smage – så er der også lidt sjov til ungerne.

Lister, lister, lister:

Ja, vi synes også det er enormt keeedeligt at lave lister …. Men det hjælper faktisk at have skrevet ned, hvad man mangler at købe, bestille eller lave. OG så er det også nemmere at spotte tilbuddene ude i byen, når du alligevel handler ind.

Vi har snydt lidt og lavet en tjekliste som du kan downloade her:
Hæng den op på dit køleskab, opslagstavle eller hvor du ellers synes J