Bryllup

  • Brudevals
  • Erfaren voksen DJ.
  • Stilren opsætning, tilpasses lokalet.
  • Lys på dansegulv
  • Opsætning inden gæster ankommer, eller under kaffen.
  • Tilvalg af dinnermusik

– Generalt

Bryllupsfesten skal gennemføres med stil og god stemning, denne dag er uforglemmelig, alle forventninger og ønsker bliver en realitet, derfor er vores bryllups dj’s erfaren på netop denne type fest, musikstilen er tilpasset gæsterne og spreder sig fra de gode 60’ere frem til de moderne rytmer. Aften skal være en succes for både brudepar, gæster og dj, så derfor har vores erfarne dj altid en finger på pulsen, vejer stemningen løbende og skifter genre, hvis behovet er der. Vi benytter kun voksne dj’s, hvor vi kender baggrund, musikstil samt erfaring.

Vi garanterer en uforglemmelig bryllupsfest med humøret i top og ømme fødder dagen efter.

– Dinnermusik

Musik under middagen er med til at skabe den hyggelige stemning, pianist eller dj? Vi kan være behjælpelige med dem begge.
Pianisten spiller afdæmpet baggrundsmusik, der spreder sig over adskillige genre, såsom jazz, pop, blues, klassisk og dansk musik.
Dj’en spiller ligeledes afdæmpet musik, genren vil sprede sig over lovesongs, evergreens og danske sange.

Begge løsninger kan også være behjælpelig med underlægningsmusik til festsange, disse skal dog varsles på forhånd via toastmasteren.

– Brudevalsen

Traditionen tro, skal brudevalsen danses inden kl. 24, denne smukke vals udmunder ofte til et fyldt dansegulv, herefter er det bare at nyde nattens festlighed, glade gæster og god musik.

Brudevalsen kan spilles af pianist, så når pianisten har spillet dinnermusik er det en god afslutning med brudevalsen, herefter tager dj’en over og spiller god dansemusik resten af natten.
Dj’en kan naturligvis også spille brudevalsen, her er der mulighed for valg mellem flere udgaver samt justering af tempoet. Disse versioner kan efter ønske fremsendes, så I har mulighed for at indøve.

Pift brudevalsen op med underholdning!
Vi ser ofte at brudepar vælger den “moderne” stil, hvor den traditionelle brudevals afbrydes undervejs og springer over i et nøje udvalgt favorit nummer, hvor dansen er helt anderledes end vals, til sidst afsluttes det med den traditionelle brudevals. Dette kræver dog lidt planlægning samt koordinering med Dj’en.

– Udstyr

Ikke to fester er ens, vi oplever ofte ønsker til specifikt udstyr såsom spejlkugler, stjernetæpper, dekoration af kedelige vægge, tørrede rosenblade blæst udover dansegulvet, lavthængende røg, gnistmaskiner osv, dette gør festen mere unik og “anderledes”.
Et standard setup består af 2 højtalere på stativ, dj pult, 2 lyseffekter samt lidt baggrundslys til dj’en.
Diskret enkelt opsæt i flot stil, der ofte er rigeligt til det perfekte bryllup.

– Priser

Vi tilpasser altid vores løsning til det enkelte arrangement, og kan derfor ikke give nogen fast pris.

Fra 5000 kr.

Du kan nemt og helt uforpligtende få et tilbud på netop din fest.
Under kontakt kan du udfylde vores kontaktformular.
Du er også velkommen til at ringe på 61 72 69 01 eller skrive på info@cool-drinks.dk

Vi vender tilbage indenfor 24 timer med et tilbud.